All posts by Izuan Bakar

31

Dec'18

TIPs: Macam mana nak cepat pandai Photoshop & buat design lebih cantik?

1. Mindset Pertama sekali mesti buang jauh-jauh MINDSET “Photoshop tu susah”. Ramai orang yang saya jumpa akan cuba cari alternatif …

Read More

12

Nov'18

Bengkel Grafik Hero – Bengkel Belajar Photoshop

Nak belajar Photoshop tapi tak tau macamana? Ramai nak belajar Photoshop tapi tak tahu nak belajar kat mana.Dah tengok Youtube, …

Read More

About

WD Studio Online Course merupakan salah satu usaha World Designer Studio membantu, sharing & memandaikan bangsa. Dengan adanya platform ini, semua orang boleh belajar apa yang mereka minat pada bila-bila masa & di mana-mana saja.

Johor, Malaysia
+60127964080
hello@worlddesigner.studio

Your Cart

top
WorldDesigner Studio 002858135-W © 2018 • www.worlddesigner.studio
error

Suka dengan content BLOG ini? Bantu kami share :)

X